Wonen

Aankoop of verkoop plannen?

Wij hebben in de regio goede contacten met aan- en verkoopmakelaars. Neem contact met ons op of met de makelaar in je eigen regio, deze weet alles van de woningmarkt bij jou in de buurt.

Voor de regio Krimpen a/d IJssel.

Bent u opzoek naar een persoonlijke en enthousiaste makelaar? Dan bent u bij Padmos Makelaardij aan het goede adres. Bij Padmos Makelaardij staat persoonlijk contact en kwaliteit namelijk hoog in het vaandel. De werkzaamheden binnen Padmos Makelaardij worden enkel verricht door Louise Padmos. Zo heeft u altijd één contactpersoon, die volledig op de hoogte is van elk dossier. Daarnaast is Padmos Makelaardij erg flexibel met het inplannen van afspraken. Dit kan tevens buiten kantooruren en in het weekend als dit voor u beter uitkomt. U kunt bij Padmos Makelaardij terecht voor de verkoop en/of aankoop van uw woning, een gevalideerd taxatierapport en het aanvragen van een energielabel. “Kunnen wij iets voor u betekenen? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op”.

Voor de regio Rotterdam.

HUIZEN010 is de (internet) makelaar voor de regio 010

Bij internetmakelen wordt vaak direct gedacht dat de verkoper alles zelf moet doen. Dit is bij HUIZEN010 zeker niet het geval. Wij laten de keuze graag aan u, als verkoper. Wat wilt u zelf doen en wat geeft u uithanden aan ons. Ons motto is: “Van ontspannen in de verkoop naar succesvol verkocht”. Zoekt u een alternatief voor de traditionele, vaak dure, makelaar? Overweegt u uw huis te verkopen en bent u benieuwd naar uw kansen op de huidige woningmarkt?  We bespreken graag uw kansen op de huidige woningmarkt, en we denken graag mee naar een verkoopoplossing die bij u past. Bezoek onze website of maak vrijblijvend de afspraak voor een verkoopscan, dat verplicht u tot niets.