Alles onder één dak

Verzekeringen en Wonen

Door de huidige verkoopmarkt komt het steeds meer voor dat je niet te lang kunt nadenken over de aankoop van een woning. Vaak zijn er meerdere geïnteresseerden en is het zaak snel te beslissen. Er worden op dit moment veel woningen verkocht per inschrijving, hoe pak je dat aan? Als je goed voorbereid naar een bezichtiging wilt gaan, bespreek dan vooraf de mogelijkheden op financieel gebied. Dan weet je wat je kunt bieden en kun je snel beslissen. Als je het fijn vindt kunnen wij ook een aankoopbegeleider inschakelen. Zij gaan mee met de bezichtiging en doen bijvoorbeeld onderzoek naar achterstallig onderhoud. Daarnaast doen zij de onderhandelingen.

Na acceptatie van het bod gaan wij zorgen voor het aanvragen van de hypotheek, het dossier opbouwen en alles wat daar bij hoort. Wij hebben een groot netwerk bestaande uit lokale makelaars, taxateurs en notariskantoren. Naast de aanvraag van de hypotheek kunnen wij ook de taxatie laten verzorgen en onderhouden wij het contact met de notaris. Moet je huidige woning verkocht worden dan brengen we je in contact met één van onze makelaars.

Voor meer informatie over wonen klik hier

Tijdens de het aanvragen van je hypotheek kijken we ook naar je persoonlijke situatie en de daarbij behorende schade- en levensverzekeringen. Wij zijn onafhankelijk en kunnen de verzekeringen bij bijna alle verzekeringsmaatschappijen onderbrengen.

Voor meer informatie over verzekeringen klik hier