Over ons

IJssel Hypotheken adviseert en bemiddelt in hypotheken en  verzekeringen. Wij verzorgen het gehele hypotheekadviestraject.

Dat doen we niet alleen met veel enthousiasme en klantvriendelijkheid. We zijn als onafhankelijk kantoor uitstekend in staat om voor elk type klant het beste product samen te stellen. “Dat doen we uiterst zorgvuldig”, zegt Erkend Financieel Adviseur Michel de Lege. “We kijken daarbij niet alleen naar de huidige economische en financiële situatie van de klant, maar ook naar zijn of haar toekomst. We willen geen hypotheek aanbieden die er nú goed uitziet, maar later vervelend kan uitpakken. Degelijkheid staat voorop bij alles wat we doen. Vandaar ook dat we goed luisteren naar de wensen en mogelijkheden en de tijd nemen voor elke klant. Uiteindelijk gaat het ons om twee dingen: klanttevredenheid en een langdurige relatie.”

Persoonlijk advies en onze “doe maar gewoon mentaliteit” stelt ons in staat om de juiste hypotheek voor je te verzorgen.

Het gemak van alles onder één dak

Desgewenst kunnen wij ook al je verzekeringen verzorgen en kunnen wij je begeleiden bij het zoeken, kopen en verkopen van de woning. Wij werken nauw samen met lokale makelaars en notariskantoren zodat wij ook deze zorg uit handen kunnen nemen.